skip to main content
Banner Left Arrow
Banner Left Arrow

Your Chance to Win a Logitech G Console

So you’re feeling lucky?

Tap the button below and see if you’re in with a chance of winning a КОНЗОЛА LOGITECH G CLOUD! 

Banner Right
Banner Right
Banner Right Arrow

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Правила и услови

Само МК. 18+. Нема потреба од купување или плаќање. За учество, одете на gaming.pringles.com и успешно завршете го предизвикот од 00:01 ч. на 1.2.2024 г. до 23:59 ч. на 28.5.2024 г. за да учествувате во натпреварот. Награди: Достапни се 118 x рачни гејминг-уреди Logitech G Cloud. Наградите се споделуваат со BA, XK, ME, UA, AL и RS и му се доделуваат на учесникот што успешно и најбрзо ќе го заврши предизвикот секој ден. Продолжен промотивен период: Пријавете се од 29.5.2024 г. до 25.7.2024 г., а победникот ќе биде избран на ист начин за шанса да освои 1 x рачен гејминг-уред Logitech G Cloud. Максимално 1 награда/адреса и 1 пријава/ден/лице. Потребни се пристап на интернет, регистрирана сметка и паметен телефон/таблет со камера. За целосна верзија на „Правилата и условите“, информации за регистрирањето и за наградите, одете на gaming.pringles.com.  Целосни Правила и услови