skip to main content
Banner Left Arrow
Banner Left Arrow

Your Chance to Win a Logitech G Console

So you’re feeling lucky?

Tap the button below and see if you’re in with a chance of winning a KONSOLA CLOUD LOGITECH G! 

Banner Right
Banner Right
Banner Right Arrow

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Kushtet e përgjithshme

Vetëm Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Mali i Zi, Kosova, Ukraina dhe Shqipëria. Mbi 18 vjeç. Nuk kërkohet blerje vetëm në Malin e Zi. Bli një kuti Pringles, vizitoni gaming.pringles.com, skano kutinë për të nisur sfidën dhe kryej me sukses sfidën midis datave 01.02.24 dhe 28.05.24 për të marrë pjesë në konkurs. Çmimet: Në dispozicion 118 pajisje lojërash portative Logitech G Cloud. Çmimi do t'i jepet pjesëmarrësit që e kryen me sukses sfidën më shpejt çdo ditë. Çmimet ndahen me Maqedoninë e Veriut dhe u jepen kandidatëve të cilët kryejnë me sukses sfidën më shpejt çdo ditë. Periudha e zgjatur e promocionit: merr pjesë midis datave 29.05.24 dhe 25.07.24 ku fituesi do të zgjidhet në të njëjtën mënyrë, për mundësinë që të fitosh 1 pajisje lojërash portative Logitech G Cloud. Maksimumi 1 çmim për adresë dhe 1 regjistrim për person në ditë. Kërkohet qasje në internet, regjistrimi i llogarisë dhe telefon inteligjent/tablet me kamera. Ruaj faturën dhe kutinë (vetëm banorët e Bosnjës dhe Hercegovinës, Kosovës, Shqipërisë, Ukrainës dhe Serbisë). Për kushtet e përgjithshme të plota, regjistrimin dhe detajet e çmimit, vizito gaming.pringles.comKushtet e përgjithshme